maanantai 21. lokakuuta 2019

IHMINEN VAILLA NIMEÄ JA SEKSIÄ

Olohuoneessa televisio mölyää kotimaista sarjaa. Nehän tehdään aikuisille. Ovatko ne aikuisviihdettä vai mitä pahuksen sontaa lienevät. Aikuisviihteellä - mikä soma epiteetti - tarkoitetaan pornografisia ohjelmia. Tämä aikuisviihde ei ole mitään vihjailuja, vaan mennään suoraan asiaan. Useinkaan niissä ei ole hämähäkin kuvaa ja numeroa 12. Tämä on lasten halveksimista. Samalla aliarvioidaan lasten käsityskykykyä. Murrosikää ei nykylapsilla ole. Seksiä tuuppaa joka tuutista. Kuteet lentelevät nurkkaan jo ensimmäisellä minuutilla.

Ja mitä ihmettä tarkoitetaan sillä, että politiikkakin voi olla "seksististä"? Siis herättää seksuaalisia haluja ja tunteita. Kuunnelkaapa eduskunnan kyselytuntia. Kimitystä, huutelua, paperista lukemista. Pelkkää hurskastelua, tyhjän jauhamista. Kun joillakin (mies)edustajilla on oikein tyhjä nuppi, niin katse harhautuu herkästi (nais)kansaneustajan muotoihin. Jos pelkkä katse on silloin seksuaalista häirintää.

On kaikenlaisia teemapäiviä. "Älä osta tänään mitään" ja siihen suuntaan. Eläkeläiset ovat toteuttaneet näitä päiviä ajat sitten. Stockmannin herkkuosastolle heille ei ole asiaa.

Kukaan ei vielä ehdottanut päivää, joka omistettaisiin selibaatille sen kaikissa muodoissa.

Himot ne on hiirelläkin, sanoi Kangasalan kirkonvartija.

Vaikka juhannusaatoksi voitaisiin nimetä päivä (ja yö) sukupuolettomaksi päiväksi.

Rauman seminaarista erotettiin puoleksi vuodeksi (mies)opiskelija, joka salaa luki pulpetissaan Myklen "Punaista rubiinia".

Nykyproosaan verrattuna tämä tiskin alta myyty -60 luvun norjalainen kohuromaani on verrattavissa lasten iltasatuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti